Осіння ярмарка "Щедра осінь"

2014-10-01

/Files/images/vistavki/PA013271.JPG Увага! Увага! Спішіть, поспішайте! Господарі й гості - глядіть, не минайте! На ярмарок - прошу, гуртом, поодинці: Чекають на вас там чудові гостинці! На ярмарку нашім веселім, багатім, Є чим дивувати і є що придбати!

01.10.2014 року в Новоєгорівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів з ініціативи учнів школи і за підтримки адміністрації школи, вчителів, батьків відбувся благодійний осінній ярмарок. У такий складний для України час школярі вирішили підтримати наших хлопців, що зараз воюють на сході України за мирне небо, за щасливі дитячі усмішки, за спокій матерів. Кожна гривня, зароблена на ярмарку, буде перерахована на потреби наших захисників

І чого тільки не було на ярмарку, чого тільки не можна було придбати: власноруч виготовлені сувеніри, різні цікавинки та необхідні дрібнички, а також усілякі смаколики. Надзвичайно великим попитом у дівчаток користувалися прикраси в національному стилі та серветки.

Усю суму, яку було зароблено на ярмарку, буде передано на нагальні потреби наших бійців.

Щедра Осінь подарувала коровай, як символ достатку й добробуту в кожній хаті. Запросила скуштувати різноманітні страви,солодощі, випічку, приготовлені умілими руками учнів та їх матерів.

Хочемо подякувати всім, хто прийшов сьогодні до нас на благодійний ярмарок, хто не просто придбав собі зігріті теплом і любов’ю дитячих рук чудові сувеніри, а й зробив разом із нами добру справу.

/Files/images/vistavki/PA013275.JPG/Files/images/vistavki/PA013272.JPGІ хоч ярмарка проходила в нашій школі вперше! Маємо надію, що ця подія стане ще однією гарною традицією нашої шкільної родини!
Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi