День знань!

2014-09-01

/Files/images/pervyi_dzvonok.jpg «У школі не можна всьому навчитися — потрібно навчитися вчитися» — Мейєрхольд

1 вересня в багатьох країнах світу відзначається День знань — День, присвячений початку навчального року. Це свято є одним з найзначніших для всіх учнів шкіл, студентів вищих навчальних закладів, а також для вчителів і викладачів.

Шановні педагоги, дорогі учні!

Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

/Files/images/P9013188.JPG/Files/images/P9013190.JPGВиступ директора школи Цимбалюка І.К./Files/images/P9013202.JPGЖелізняк Н.І. підготувала та провела урочисту лінійку до Дня знань!/Files/images/P9013206.JPGУчениця 9-го класу Балаян М. кличе дзвоником усіх на перший урок!


Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi